Wie zijn wij?

GIRLCARS.NL is onderdeel van Johan Kind auto’s en is aangesloten bij: R.D.W., ANWB, NAP & BOVAG ABA 

Info BOVAG ABA
partner_logos_staand (3)Als merkenafhankelijk autobedrijf verkoopt Girlcars elk automerk. Daardoor is zij in de ware zin des woord ‘merkenafhankelijke’ adviseur voor de consument.
ABA behartigt de collectieve belangen van de aangesloten leden door het scheppen van een gunstig ondernemersklimaat, waarin leden door middel van hun eigen capaciteiten zèlf strategische keuzes voor hun toekomst kunnen maken. Dit tracht de ABA onder meer te realiseren door als gesprekspartner op te treden van ANWB, Consumentenbond en de overheid. Zorg voor het milieu en duidelijkheid voor de consument krijgen hierbij prioriteit. Controles bij de leden in combinatie met een uitgebreid servicepakket op het gebied van opleiding en voorlichting waarborgen dit.

GIRLCARS.NL is NAP lid ( Nationale Auto Pas )

De kilometerstand is een bepalende factor bij de waardebepaling van een auto. Een op de twintig auto’s heeft een teruggedraaide kilometerteller, wat particulieren en bedrijven jaarlijks een schadepost oplevert van 150 miljoen euro. Daarom is het belangrijk om een auto te kopen die is voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). Alleen dan weet u zeker dat de auto een logisch verklaarbare kilometerstand heeft.